tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

6e IJsselland Rally 2009

sponsorbalk2_zwart
IMG_3540

Tsja, we stonden op scherp voor de 6e IJsselland Rally.

"We"?

Dat zijn zijn SuiteWheels invité's Jeroen de Geus en Hans Blaas van JOUW reclamemakers.

Onderstaand het verslag van Jeroen & Hans.

Voor de liefhebbers alvast de einduitslag.

Het zijn maar cijfers en getallen..........

Het verhaal hierachter spreekt meer tot de verbeelding.

uitslag6eeditieijssellandrally2009.pdfuitslag6eeditieijssellandrally2009.pdf

In de week voor de zesde IJssellandrally waren de berichten nog niet zo best. 90% kans op regen en slechts15 graden. Gelukkig zaten de weermannen en vrouwen er weer eens helemaal naast en werd het wederom een rally waar het plezier (soms letterlijk) van afspatte. Net als vorig jaar hadden Hans en ik (collega’s JOUW/ reclamemakers uit Zwolle) weer de beschikking over de donkerblauwe Frogeye van Team Suitewheels. Hans was als navigator verantwoordelijk voor de juiste route en na ontvangst van het routeboek dus behoorlijk druk bezig de juiste lijnen op de kaarten aan te brengen. Bram Rutgers had weer goed zijn best gedaan en ondanks de waarschuwing dat het dit jaar echt moeilijker zou zijn gingen wij vol goede moed als 17e equipe van start. Uiteraard in de overtuiging dat onze middenmootplek van 2008 zeker te verbeteren zou zijn.

 

 

 

Met het dak open en toegesproken door speaker Bert van den Dool, verlieten wij landgoed Nieuw Rande in Diepenveen. Een klein stukje over de dijk en na de eerste afslag begon de rally pas echt. En wat was het weer gaaf. De route, de auto, het geluid van de uitlaat in de hoge toeren, maar vooral het spel. En natuurlijk de sfeer. Op elke TC was het aankomen en vertrekken van de verschillende teams een bijzonder schouwspel. De één heel ontspannen, de volgende geconcentreerd en weer anderen veel te laat. Helaas behoorden we aan het eind van de ochtend zelf ook tot deze laatste groep. Om een of andere duistere reden hebben wij de JOUW proef (nota bene onze eigen proef) over het hoofd gezien en zijn direct doorgereden naar de molen in Singraven. Even overleggen en toch maar besloten terug te gaan naar Oldenzaal. Uiteraard de maximale tijdstraf geïncasseerd, maar wel de proef gedaan. En die was weer erg leuk.

 
sponsorbalk1_zwart

 

Na een korte lunch (hoe zou dat toch komen) gingen we verder met de regelmatigheidsetappe. En die ging super. Slechts 9 seconden afwijking. Helaas telde dit onderdeel niet mee in de tourklasse, maar voor het gevoel toch leuk. De rest van de middag verliep prima. Nog meer mooie routes, krappe tijdschema’s, en daardoor (soms) redelijk sportieve passages.Hoogtepunt wat ons betreft waren toch wel de meestal goed begaanbare zandpaden in de ochtendroute. De modder zat werkelijk overal, heerlijk. Blij dat SuiteWheels David Meiboom er een paar stevige “all terrain” banden op had gedaan! Goeie grip dus!
Eindpunt was MooiRivier Congreshotel in Dalfsen. Door onze fout in de ochtend was een top drie positie uitgesloten, maar natuurlijk wilden we wel weten wat onze ranking was geworden. Althans toen nog wel...Laten we het zo zeggen: met een maximale straf op één van de TC’s en je mist ook nog eens 8 bordjes... Tja, dan moet er even geëvalueerd worden. Binnenkort maar op www.ijssellandrally.nl de goede routes bekijken. Gelukkig begrijpt SuiteWheels dat enige oefening wel nodig is en wij zijn daarom erg blij dat we volgend jaar juni ook de Rally van de Historische Automobielclub Gorssel mogen rijden in ‘onze’ frog.
sponsorbalk2_zwart
IMG_3636....eindelijk de finish in Dalfsen