tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

RT120 Vredestein Rally 2010 the smell of burning rubber

De Ronde Tafel 120 Apeldoorn organiseert jaarlijks een classic car rally waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Finish dit jaar paleis 't Loo waar de het Concours d'Elegance plaatsvond. Aangezien Team SuiteWheels naast het rijden van rally's altijd in is om het Goede Doel te ondersteunen leek dit ons een goede gelegenheid om deel te nemen.

 

sponsorbalk2_groen

 

 

img_fixed_width_3167_600xh

Sponsor JUSTUS advocaten dacht er ook zo over en zo kon het gebeuren dat Ernest Loor, partner van dit advocatenkantoor, in de zwarte kuipstoel van de FIAT achter het stuur kroop. De racewereld is met Ernest een coureur misgelopen. Wat ons van SuiteWheels vooral is bijgebleven van deze dag is de voordtdurende "smell of burning rubber". Doorrijden kan die Ernest wel.

"De zonovergoten dag begon voor de 85 deelnemende equipes op het landgoed Huis te Eerbeek. Hier stond de koffie met verse croissants klaar en na de inschrijving werd er vanaf half tien gestart . De route was ook dit jaar weer zeer uitdagend en bracht de rijders over en langs de mooiste plekjes die de Veluwe te bieden heeft. Naast de geweldige Fiat 124 Sport reden er een aantal zeer bijzondere exemplaren mee zoals een Ferrari 250 TR uit 1958!. 

sponsorbalk1_groen

David had de sloffen van de wintertrial nog onder de Fiat zitten (Lees: echte Vredestein Snowtracks), dus aan mij de uitdaging om de banden alsnog zomer klaar te maken! En dat is gelukt; andere deelnemers konden gemakkelijk ons spoor volgen door de rubberafdruk op de weg. Alleen op onverharde paden, konden we de andere deelnemers van ons afschudden. Wat een heerlijke auto voor het off-road werk!


Het duurde maar even voordat de andere deelnemers - enigszins jaloers - ons navigatiesysteem in de gaten hadden: talloze metertjes, camera's en David Meiboom van CERTUS pa als navigator.
Al snel hadden wij dus een trouwe schare volgers, omdat wij foutloos het parcours reden. (de enige reden waarom wij niet in de prijzen zijn gevallen, is natuurlijk omdat ik zelf in de organisatie zat en elke schijn van belangenverstrengeling ook bij rally rijden voorkomen moet worden)
Van Eerbeek ging de route door het landelijke Veluwe-gebied richting de Flevopolder en Harderwijk. Hier stond een perfect verzorgde lunch klaar voor de deelnemers waarvan er velen met de nodige tijdsachterstand binnen druppelden.
Vervolgens volgde een mooie rit terug naar Apeldoorn richting de finish op het Concours d’Elegance bij Paleis het Loo, het mooiste en grootste classic car event van Nederland.

img_fixed_width_3297_600xh

Voordat de prijsuitreiking plaatsvond werd er een veiling gehouden met een aantal prachtige objecten waaronder een gesigneerd oranje shirt van het Nederlandse voetbal elftal van het afgelopen WK, kaartjes voor Real Madrid – Barcelona, een ets van Rembrandt, een prachtig IWC horloge en een hele mooie Lancia Fulvia uit 1973. Het resultaat was dat een cheque ter waarde van 31.000 euro aan de stichting “Duchenne Parents Project” kon worden overhandigd.

Het was heerlijk nazomerweer, nog volop drukte op het paleis en niet onbelangrijk enorm gezellig in de door Vredestein ter beschikking gestelde hospitalitytent".

 

sponsorbalk2_groen