tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

BMC rally

Zondag 13 juni: in alle vroegte op pad om tussen 8.00 - 8.30 uur in Assen aan de start te verschijnen voor de jaarlijkse BMC Rally. Wel eens van gehoord? Wij niet, maar een dagje door het land van Bartje toeren laten we ons niet ontglippen. Zeker niet met een test er achteraan op het circuit van Assen. En "we" voor alle duidelijkheid zijn Ton Schoemaker, partner bij Optimix Vermogensbeheer en SuiteWheels David Meiboom.
 

sponsorbalk2_groen

 

 

IMG_4290 2

Het was een heftige dag voor Ton die zich uitstekend heeft geweerd achter het stuur van de FIAT. Zijn test op het circuit dwong respect af. Knap hoe hij het betonnen muurtje toch wist te ontwijken. Benieuwd naar zijn verslag? Kijk hieronder!

Bang dat de fiat 124 sport spider, onder andere na de winter trial, lui zou worden hebben we ingeschreven op de BMC rally van 13 juni 2010. De lokale Kiwanis club organiseert deze rally. Het team bestond uit David Meiboom en Ton Schoemaker van sponsor Optimix. Een schier onverslaanbaar geachte combinatie, aldus het geruchtencircuit. Om op tijd in Assen te zijn moesten we vroeg uit de veren. Met koffie en Groninger koek in de hand werden we gebrieft door de organisatie. De winnaars van vorig jaar drentelden meteen al zenuwachtig om ons heen. Hoewel we de noordelijke talen niet altijd even goed verstonden merkten we wel dat de fiat 124, met zijn echte rallye uiterlijk, het nodige ontzag inboezemde. De overige deelnemers hadden flink gepoetst aan hun voornamelijk mooie bolides, nog niet wetend hoe deze vandaag op de proef gesteld zouden worden…

sponsorbalk1_groen

Al snel schoten de eerste bolides uit de wedstrijdklasse, en later de toerklasse, Assen uit. De route voerde door mooi Drentse landschap. Maar al dat moois kon ons niet weerhouden van het scherp waarnemen van de letterbordjes en oplossen van cryptogram achtige vraagstukken. Schoemaker reed, maar dat moet gezegd, het echte werk werd verricht door de uitstekend navigerende Meiboom. Het parcours was uitdagend en voerde naast asfalt over onverharde wegen met mooie bultruggen in het midden. Ook de stuurman moest aan het werk. Eenmaal een uurtje op streek schoten de auto’s links en rechts en uit tegenovergestelde richting op ons af. Verwarring alom over de te nemen route maar zo niet bij ons. De steeds lager wordende startnummers die we tegenkwamen motiveerden ons gas bij te geven en we arriveerden mooi midden in het veld bij de ochtendpauze.

 

IMG_4316 2

Schoemaker incasseerde daar nog even met oud hollandsch appelwerpen de nodige punten om zo, althans naar ons idee, onze voorsprong verder uit te bouwen. De middag werd een ware beproeving. In Duitsland raakte vrijwel iedereen het spoor bijster en tot slot van rekening rammelde menig mooi gepoetste bolide uit elkaar op de kinderhoofdjes. Na mooi á cheval te hebben gestaan en met gierende banden de snelheidsproef op circuit Assen te hebben afgelegd wachtte ons saté en stoere verhalen in de gold club. Vol ongeloof hebben we de prijsuitreiking bijgewoond. Geen prijzen zoals u begrijpt maar wel een zéér voldaan gevoel na een geweldige rallyedag! Bedankt David!

 

sponsorbalk2_groen