tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

Bomen planten tijdens de 2e ABZ Rally Experience

Stel je bent als bedrijf actief in de automotive. Wat doe je dan om het contact met je relaties te verstevigen? Precies, een rally experience organiseren! Zondag 17 april loste CEO Peter van den Heuvel het startschot voor de 2e Rally Experience van ABZ, onderdeel van het Amerikaanse Solera. Een rally experience laat zich het beste omschrijven als een dag lekker rijden voor mensen die van auto's houden en waar het er niet toe doet of je veel of weing ervaring hebt met rally rijden. Het wagenpark vandaag was dan ook een bonte stoet van bolides. Van serieuze old-timers, echte rally-auto's, young-timers, klassiekers tot het moderne spul met veel pk's. Zo'n 115 deelnemers verzamelden zich in alle vroegte bij kasteel de Schaffelaar te Barneveld.

DSC_5860b

 

 

 

 

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

Een beetje domper op de dag was dat Team SuiteWheels eigen "sweetheart", Wieky Meiboom, een straatverbod voor rally-rijden had opgelegd gekregen van haar fysio. Erg jammer maar volgend jaar is er weer de 3e ABZ Rally Experience mogen we hopen? Dan toch maar weer fotograaf en redacteur van Klassiek & Techniek, Niko Bloemendal op de valreep benadert. Na het succes tijdens de Marialust Klassieker een week geleden had hij er weer zin in. Van Rookies team Christa Dreef (van JUSTUS advocaten) - Peter Eemsing (van EIGEN! magazine) kregen we een flinke tas met etenswaren mee voor onderweg. Hun eerste rally en blijkbaar gingen zij er vanuit dat de inwendige mens vandaag tekort zou komen. Naast o.a. euro-shopper bier, de bekende underberg kruidenbitter, een of andere magere worst en ander afgeprijsd Paasvoedsel troffen we nog een vetbol voor vogels aan. Merkwaardig. In ieder geval hadden we ruimschoots voor de Start nog even tijd om die fantastische auto's beter te bekijken. Het zijn die details, hè!

a

 

 

 

 

1

 

 

sponsorbalk2_zwart

Uitgezwaaid door spreekstalmeester Bert van den Dool (deze dag weer ouderwets ècht in TOP-vorm) gingen de deelnemers op weg. Vanwege de verscheidenheid en hoevellheid deelnemers had de uitzetter, jawel daar hebben we 'm weer, Jan Peter Nijmeijers van Classic Events, vier verschillende routes uitgezet. Zo waren de deelnemers gegroepeerd in Klassiek, Sport, Youngtimers en MIX. Dit leverde door de dag uiteraard vele hilarische momenten op. In het heetst van het rijden is het tenslotte niet meer duidelijk achter wie je aan moet rijden en met 4 verschillende routes kom je nog al eens controlebordjes tegen die toch echt niet voor jou bestemd zijn.

 

 

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs

Via ingetekende lijnen, pijlen kortste route en punten kortste route werd de ochtend, tenminste door ons, doorgebracht. Om het allemaal wat makkelijker te maken waren markante zaken gefotografeerd die ter controle aangedaan en opgeschreven moesten worden. het bekende grenspaaltje waar je zo maar langs rijdt of die groene brievenbus die je ook nergens ziet......  Na een korte koffie-stop in Hoog Soeren bij Hotel Oranjeoord was het toch flink doorrijden tot het lunchadres. De route leek makkelijk op papier maar ook vandaag waren er genoeg instinkers aangebracht. Niet alle Porsche-rijders hebben hier van genoten vermoedelijk. Althans een fraaie luchtgekoeld (schatten wij zo maar in) exemplaar was druk doende zijn pk's op het asfalt te verspillen in plaats van toch linksaf te gaan. ...
Midden in het bos bij Eerbeek bleek de lunchlocatie zich te bevinden. In de buitenlucht kon iedereen zich uitleven aan broodjes royale worst, espresso, belegde broodjes en ijs, hoewel sommige anderen hun meegebrachte oesters nuttigden. Echter niet voordat elk team was wezen spitten op een daarvoor aangewezen plek. Samen met de stichting Oud voor Behoud, werd hier een compleet nieuw stuk bos geplant. Kijk dat zijn nou eens initiatieven waar wij blij van worden!

DSC_5896b

 

 

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

Na de lunch eigenlijk hetzelfde verhaal; door het fraaie Veluwse landschap de diverse navigatietechnieken volgen en ondertussen letten op de foto's. Is toch geen makkelijke combinatie. Het kasteel begon te lonken en Nico trapte het gaspedaal wat dieper in. Tijd voor de borrel. Het was mooi geweest.

De nodige deelnemers waren al relaxed op het gazon aan het praten en borrelen in afwachting van andere deelnemers. Er zouden er nog vele volgen. Ingevlagd door Bert en uit handen van Peter van den Heuvel konden 4 teams de eerste prijs ontvangen. En wijzelf? Uiteindelijk eindigden wij "welverdiend" als 4e.

Nico reed op eigen gelegenheid terug naar Twenteland. Met prima zomerweer de FIAT nog eens even stevig doorgehaald op de A1 en de Oude Amersfoortse weg. De hele dag binnen de grenzen rijden is tenslotte ook niet alles. Zo overpeinzend moeten wij van Team SuiteWheels toch erkennen dat ABZ er weer wat moois van heeft gemaakt. Toertochten, klassieke ritten en echte rally's zijn er genoeg. Maar een bedrijf dat zijn eigen Experience organiseert en er zo'n 115 auto's voor op de weg krijgt is een compliment waard. Klasse ABZ!

 

 

logo-bloemendal-fotografie

 

 

 

 

 

 

sponsorbalk2_zwart