tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

Kinderen zijn Royalty voor één Dag

Voor de 2e keer werd de Dag van het Koningskind georganiseerd. De Dag van wat? Jawel, het Koningskind. Een dag je als kind een Koning of Koningin voelen, de hele dag stralen en even niet "ziek" zijn.


Op zaterdag 14 mei verzamelden zich in alle vroegte een groot aantal vrijwilligers en chauffeurs uit alle hoeken van Apeldoorn zich bij Koningskind Kinderopvang aan de Henri Dunantlaan in Apeldoorn. De meest mooie, speciale en snelle auto’s uit Apeldoorn en omgeving kwamen met een overweldigend geluid aangereden en parkeerden voor de locatie. Niet lang daarna meldde de eerste gezinnen zich. Ze werden feestelijk verwelkomt met clowns, ballonnen en natuurlijk de bijzondere auto’s die al klaar stonden. De Mercedes 300 SL (met vleugeldeuren) en diverse andere bijzondere auto’s waren echte blikvangers. Al snel veranderde de zenuwachtige gezichten in hele blijde gezichten toen duidelijk werd in welke auto ze deze dag zouden doorbrengen. Na een korte kennismaking tussen de kinderen en hun chauffeurs was het tijd om te vertrekken.

 

 

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

De Dag van het Koningskind 2011 is een initiatief van de JCI Apeldoorn en is mede mogelijk gemaakt door Polikliniek Kindergeneeskunde Gelre Ziekenhuizen en Koningskind Kinderopvang. Een bijzonder event dat als doel heeft om een ziek kind één dag zich niet ziek te laten voelen. Samen met broers en zussen hebben de kinderen een toer gemaakt in een bijzondere of exclusieve auto. Dat de kinderen het enorm naar hun zin hadden werd al snel duidelijk bij de eerste stop. Waren de kinderen eerst nog een beetje nerveus, eenmaal aangekomen in Teuge was daar niets meer van te merken. De frisse wind door de haren en de serieuze taak van het navigeren deed de kinderen goed. Op Teuge was er tijd voor ontspanning, een parachutist die wat kwam uitleggen en natuurlijk een fotomoment met de auto en chauffeur. De tocht ging verder naar de volgende stop, bij de zuivelboerderij Den Hoek in Wilp-Achterhoek. Snel nog even flink het gas intrappen en de derde stop kwam in zicht. Bij het poffertjes restaurant Paviljoen Brinkpark in Apeldoorn stonden de heerlijke poffertjes al op de kinderen en de chauffeurs te wachten. Onder begeleiding van de clowns stapten de kinderen voor de laatste keer in de bijzondere auto’s om het slotstuk van de tocht te gaan navigeren en nog even te genieten van dit speciale moment.

 

 

sponsorbalk2_zwart

Bij de finish aan de Henri Dunantlaan stonden ouders, buren en nog veel meer mensen klaar om onder luid gejuich de kinderen en chauffeurs op te wachten. Bert van den Dool verzorgde het commentaar tijdens deze toer en interviewde de kinderen nog even kort bij de finish. Toen alle kinderen over de finish waren gekomen was het tijd voor een laatste slotfeest. Met ijs, gezelligheid, goede muziek van DJ Chiel, een heerlijk zonnetje, picknicktafels, springkussens en een auto verven onder leiding van kunstenaar en performer Jack kwam het grote feest aan een eind. Ook de chauffeurs konden nog even lekker nagenieten en napraten met een hapje en een drankje.

 

 

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs

Een bijzondere dag, mogelijk gemaakt door bijzondere mensen. De complete dag is mogelijk gemaakt door ondernemers uit Apeldoorn en omgeving. Niet alleen de hoofdsponsors Redon Bouw, Stedendriehoek en Koningskind Kinderopvang hebben een steentje bijgedragen, maar ook veel ondernemers van de Asselsestraat hebben een deel voor hun rekening genomen. Het bijzondere aan deze dag was dat iedereen mee wilde werken om deze dag een succes te maken. Neem bijvoorbeeld de personeelsvereniging van de Stolp, die hun fooienpot hebben geleegd en zo mee hebben gesponsord aan deze bijzondere dag. Ook alle chauffeurs hebben belangeloos hun auto en tijd ter beschikking gesteld om de kinderen het gevoel van een Koningskind zijn te geven. Het was een dag van intens genieten!

 

Noot: artikel is honestly stolen from JCI Apeldoorn, foto's by Tamara Lund, Jan Pranger & David Meiboom

 

 

 

 

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

 

 

sponsorbalk2_zwart