tweets

Rally Kalender 2012

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091
 • 2e Omloop van het Oosten
 • 12e Winter Trial
 • 3e ABZ Rally
 • GO Rally
 • Rally Autoclub Gorssel 
 • Gelderland Rit
 • IJsselland Rally
 • Tour Ecosse XV
 • Rally AC De Ellerijders
 • 6 uren van Breda
 • Oosterschelde Rit
 • Omloop van Bergh

Sponsors 

Team SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
koningskind - 700
IMG_4332 2
Afbeelding7
DSC_4083

Contactgegevens

Team SuiteWheels

A: David Meiboom

    Asselsestraat 316

    7312 DE Apeldoorn

 

M: +31(0)6 12 55 22 60

 

E: info@suitewheels.nl

Afbeelding2

Eerste Ronald McDonald Rally daverend succes

De eerste Ronald McDonald Rally, die op donderdag 20 oktober werd gereden, heeft ruim € 22.500 opgebracht voor het Zwolse Ronald McDonald Huis. Maar liefst 70 equipes verschenen aan de start die plaats vond bij Scania. Zonder grote problemen, maar met rode wangen van fanatisme en opwinding, finishten alle equipes aan het einde van de dag voor het stadion van FC Zwolle. Initiatiefnemer, organisator en bestuurslid van het Ronald McDonald Huis Zwolle, Evert Leideman, kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Prachtig deelnemersveld
De organisatie van de Ronald McDonald Rally is meer dan tevreden over het verloop en de opbrengst van deze eerste editie. Onder de deelnemers waren opvallend veel ‘beginners’. Ruim een derde van de deelnemers had nog nooit een rally gereden en kwam erachter dat het nog een behoorlijk pittige uitdaging is. Het grote aantal nieuwe rijders bleek ook uit het hoge aantal gemiste stempels en het niet noteren van startnummer en namen op de controlekaarten. Groot voordeel voor de beginnende rijders; er deden ook een flink aantal echte rallycracks mee, waarvan ze de fijne kneepjes konden leren.

3

                                                                                           

sponsorbalk2_zwart

Indrukwekkende bolides en prachtige route
Onder de deelnemers, allen auto’s met een bouwjaar voor 1976, waren een aantal hele bijzondere modellen te bewonderen. Zo verscheen een Morgan Runabout uit 1914 aan de start. Veruit de oudste deelnemer. En ook de Porsche 356b uit 1963 mocht op flink wat aandacht rekenen. Eigenlijk mochten alle deelnemende bolides op bekijks rekenen. Het prachtige weer zorgde ervoor dat er veel spontane kijkers langs de route stonden. Hansje van de Broek van Classic Jaap uit Dalfsen tekende overigens voor het uitzetten van de route. Zij slaagde erin een prachtige tocht samen te stellen die onder andere Heino, Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen en Holten aandeed. Slechts één deelnemende equipe volgde zijn eigen route. Onoplettendheid zorgde ervoor dat de driver en navigator hun bolide naar Almelo stuurden.

6

                                                                     

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs

                                                                               

Prijzen
De grootste prijs - de fantastische opbrengst - was voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle, maar er waren meer prijzen te vergeven. In de toerklasse ging de eerste prijs naar Ronald van Hattem en Gerjon van de Berg. Zij reden in een Porsche 911 RS. De eerste plaats in de Sportklasse ging naar Hank en Nicole Melse, ook in een Porsche 911. Beide winnaars namen een prachtig horloge, beschikbaar gesteld door Oris by Juwelier Veenemans, in ontvangst. De eerste prijs bij de damesequipes ging naar Christel Kleuver en Maureen Soree in hun Citroën 2VC6. Zij eindigden in het overall klassement op een knappe negende plaats. En net als bij de IJssellandrally ging Willem Bramer er met de pechprijs vandoor. Samen met Michiel Hemmelder heeft hij tijdens de rally een aantal keren hoofdschuddend naast zijn Datsun 240Z gestaan.

8

                                                                               

B C HD sponsors_opgrijs

Tijdens de bekendmaking van het eindbedrag en de prijsuitreiking bij Equipe niets dan lof voor de organisatie. Evert Leideman nam de tijd om alle sponsors en vrijwilligers te bedanken. Samen met Lianne Booijink, Huismanager, hoorde hij dat hoofdsponsor Pouw ook zijn bijdrage voor volgend jaar bekendmaakte. Bovendien organiseert de hoofdsponsor een bijzonder terugkomevenement voor alle deelnemers op 24 november aanstaande.

5

                                                                                      

11