tweets

Rally Kalender 2012

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091
 • 2e Omloop van het Oosten
 • 12e Winter Trial
 • 3e ABZ Rally
 • GO Rally
 • Rally Autoclub Gorssel 
 • Gelderland Rit
 • IJsselland Rally
 • Tour Ecosse XV
 • Rally AC De Ellerijders
 • 6 uren van Breda
 • Oosterschelde Rit
 • Omloop van Bergh

Sponsors 

Team SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
koningskind - 700
IMG_4332 2
Afbeelding7
DSC_4083

Contactgegevens

Team SuiteWheels

A: David Meiboom

    Asselsestraat 316

    7312 DE Apeldoorn

 

M: +31(0)6 12 55 22 60

 

E: info@suitewheels.nl

Afbeelding2

Gelukkig Nieuwjaar: De Omloop van het Oosten

De winter is in geen velden of wegen te bekennen, maar de eerste ‘winterrally’ van het seizoen, De Omloop van het Oosten, gaat vandaag toch echt van start. Al om 7.30 uur spreken David Meiboom en ik af. Nog even de regeltjes doornemen en vooral nog even de foutjes van vorig jaar bespreken. Dat waren er toen echt veel te veel. Dit jaar gaan we ons niet zo in de luren laten leggen door Rutger Kwant en Ronald Jans. Toch?

                                                                                                                       

sponsorbalk2_zwart

De regen komt vandaag met bakken uit de lucht. Gelukkig is de Fiat 124 sport waterdicht en om 9.02 beginnen wij aan de eerste proef. Een beetje onrustig en net buiten de tijd, maar zonder groten fouten verlaten wij het parkeerterrein van De Apenheul. Wat volgt is een route met ingetekende lijn met barricades. En Rutger heeft z’n best gedaan. Maar met de superloep van David zijn alle instinkers goed zichtbaar. Bijna foutloos navigeert hij ons door de kaart. Via Beekbergen, Loenen, Eerbeek en Brummen belanden we bij TC2. Ruim op tijd en met een goed gevoel. En de dag is nog maar net begonnen. Ook het tweede deel van de ochtend is prachtig. Pijlen en punten kortste route waarbij listige passages ons af en toe doen twijfelen. David is de baas en dus is elke discussie uitgesloten. Zo hoort het dus. Door het vele regenwater is het af en toe glibberen en glijden, maar de Fiat laat zich gewillig door elke bocht sturen. De ochtend eindigt bij Kring van Dorth. Voordat we gaan lunchen eerst nog even de tweede proef rijden. Op een doornat parcours. Gaaf. Wij zijn heel blij dat we dit als een van de eerste equipes mogen doen. Want de achterwiel aangedreven Italiaan wordt er nu al flink onrustig van. 

                                                                                                          

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

De lunch is heerlijk. Ervaringen worden uitgewisseld en de groene legertenten zorgen voor een gezellige sfeer. De eerste route van de middag begint met een grensbenadering. Slechts twee controles worden door ons gemist. Tijdens het rijden past David de route nog aan en met succes! De grensbenadering gaat over in een puntenrit en pijlen gecombineerd. Hier maken we maar één foutje. David is heel scherp en dan is het als driver een genot om te mogen sturen. De laatste opdracht is er één om scherp bij te blijven. Dat lukt ons redelijk. Maar niet binnen de tijd. Compenseren door wat harder te rijden is zinloos. Het levert ons zelf nog 60 strafpunten op. En dat is jammer. Naast deze 60 punten hebben we ook nog vier, vijf echt slordige foutjes gemaakt. En als we die niet gemaakt hadden....? Top tien misschien? We eindigen deze dag als 14e. In een veld van 69 deelnemers is dat zeker niet slecht. Maar het motiveert al weer voor de volgende rally. We besluiten na vandaag dan ook dat we dit echt vaker moeten doen. De organisatie van de Omloop van het Oosten kunnen ook volgend jaar rekenen op een deelname van team Meiboom / De Geus.

                                                                                     

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs