tweets

Rally Kalender 2012

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091
 • 2e Omloop van het Oosten
 • 12e Winter Trial
 • 3e ABZ Rally
 • GO Rally
 • Rally Autoclub Gorssel 
 • Gelderland Rit
 • IJsselland Rally
 • Tour Ecosse XV
 • Rally AC De Ellerijders
 • 6 uren van Breda
 • Oosterschelde Rit
 • Omloop van Bergh

Sponsors 

Team SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
koningskind - 700
IMG_4332 2
Afbeelding7
DSC_4083

Contactgegevens

Team SuiteWheels

A: David Meiboom

    Asselsestraat 316

    7312 DE Apeldoorn

 

M: +31(0)6 12 55 22 60

 

E: info@suitewheels.nl

Afbeelding2

Dag 2: van Ettlingen naar Bad Worishofen

images

Dit is de dag waarop het klassement naar alle verwachting door elkaar gehusseld gaat worden. Dit is waarschijnlijk ook de dag die bepaalt hoe groot de verschillen worden tijdens de rally.

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs

                                                                                                                               

Het was me het dagje wel. Vandaag mochten we als een van de laatste starten. Lekker uitslapen dus maar wel met gevolg dat je pas om 19.30 uur het Hotel in Bad Warishofen bereikt en de regularity in het donker kan afleggen. Waardeloos dus. Ruim 450 kilometers op de teller, wederom 5 regularitys en 1 test. De test was op een vliegveld bij Mengen. Een gebroken rondje rijden, een volle ronde rijden die bepalend is voor je snelheid en vervolgens nog 2 volle rondjes rijden met dezelfde tijd evenals een verkort rondje, vervolgens afsluiten met een gebroken rondje. Snapt u het nog? Neemt niet weg dat Mick uitstekend op gemiddelde snelheden kan rijden. Alle ronden leggen we af in onze ideale tijd met slechts een rondje in minder dan 3 seconden. Klasse dus. De regularitys liepen eigenlijk allemaal prima. Drie rondes sluiten we zelfs af op de ideale passeertijd en één met 3 seconden te weinig. Er ligt inmiddels sneeuw en na 80 auto's voor ons is die verworden tot ijs. De gemiddelde snelheid halen is op die boerenweggetjes gedurende 15-20 kilometer aan regularity eigenlijk niet te doen onder deze omstandigheden. Daarnaast waren de laatste 2 testen echt moeilijk. In het donker besneeuwde weggetjes vinden op zo'n ouderwetse kaart uit de sixties is gewoon moeilijk. Affijn alles is vandaag foutloos gereden, geen straftijd op de TC's en de regularitys met seconden verschil. We zijn dus gewoon heel tevreden. Na gisteren stonden w emet 2:45 straftijd op een 13e plaats. Benieuwd naar de uitslag van vandaag. De regularitys gaan vandaag het verschil maken evenals de instinkers in de 400 kilomter lange route. Morgen meer!

We eindigen vandaag als 14e. Balen dus? Aan de andere kant kennen Mick en ik elkaar niet en een beetje ingespeeld zijn op elkaar is wel een vereiste voor de Trial. We weten op dat moment nog niet dat we onterecht bestraft zijn voor het missen van een controle. Kortom we staan  op de 9e plek in het klassement zonder dat we het zelf weten!

DO1_3709bw tbv web

Voor een prachtige vergroting van deze foto van IVOenJOOST even dubbelklikken op de foto

                                                                                           

20120130_105723

                                                                                                                                          

B C HD sponsors_opgrijs

                                                                                                         

Prachtige test in het donker. Lastig navigeren zo zonder daglicht, veel sneeuw en met de gemiddelde snelheid. Het is bij de les blijven en geen fouten maken. Het is een test van Nederlands niveau: dus veel haakjes en bocr zo kan missen. We zijn blij als we bij de eindcontrole aankomen. Toch missen we deze dag blijkbaar 2 controles. En nog wel op deze laatste test. Dat gaat er bij mij niet in. Controlepunt C zouden we hebben gemist. We leveren de volgende dag een verzoek in voor hercontrole. Alle auto's zijn voorzien van GPS-loggers. Moet niet moeilijk zijn dus. Het resultaat?. Natuurlijk waren we er wel geweest!

regularity2.3herethereandeverywhere.pdfregularity2.3herethereandeverywhere.pdf

                                                                                                                      

warenweerwelofwarenweerniet.pdfwarenweerwelofwarenweerniet.pdf

De test op Mengen Airport is een zogenaamde regelmatigheidsproef. Lees de bijgesloten informatie maar en het wordt snel duidelijk. Of niet? Dit soort testen maakt dat het niet alleen lastig is om de juiste tijd over een ronde te doen maar vooral om niet te vroeg het circuit te verlaten of er juist te lang op blijven. Rondjes tellen blijft een lastig verhaal!

test2.1mengenairport.pdftest2.1mengenairport.pdf

                                                                                                  

20120130_105934

                                                                                                      

sponsorbalk2_zwart