tweets

Rally Kalender 2012

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091
 • 2e Omloop van het Oosten
 • 12e Winter Trial
 • 3e ABZ Rally
 • GO Rally
 • Rally Autoclub Gorssel 
 • Gelderland Rit
 • IJsselland Rally
 • Tour Ecosse XV
 • Rally AC De Ellerijders
 • 6 uren van Breda
 • Oosterschelde Rit
 • Omloop van Bergh

Sponsors 

Team SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
koningskind - 700
IMG_4332 2
Afbeelding7
DSC_4083

Contactgegevens

Team SuiteWheels

A: David Meiboom

    Asselsestraat 316

    7312 DE Apeldoorn

 

M: +31(0)6 12 55 22 60

 

E: info@suitewheels.nl

Afbeelding2

Dag 6: van Ljubljana naar Triëst 

images

De laatste dag van de rally. De kaarten zijn geschud en de posities bepaald. Alleen grote blunders of flaters zullen het klassement echt veranderen. De teams hebben er inmiddels 5 zware dagen op zitten. De finish is in zicht en iedereen wil de eindstreep halen. Vanavond is het afsluitende gala met de prijsuitreiking. Op naar Italië, La Dolce Vita!

B C HD sponsors_opgrijs

                                                                                                                   

De 12e editie van de Winter Trial zit er weer op. Is het alweer bijna een week geleden dat we naar Maastricht reden? Jawel. De 2.500 kilometer zijn verreden. Vandaag reden we met alleen een 3e versnelling naar Triest. Kan ik niemand aanbevelen maar het kan altijd slechter. Bijvoorbeeld toen we in 2010 met kapotte remleidingen de finish haalden. In Triest is het ijskoud met een wind die met 180 km p/u langs de kade raast. Geen gezellige vuurkorfen of een Oostenrijks dweilorkest maar hoog opspattende golven en Italiaanse politie die het allemaal maar bar interessant vindt. De uitslag is nog niet bekend. Wel weten we dat we heel tevreden zijn over onze prestaties. Gisteravond kregen we van de organisatie te horen dat we onterecht de nodige straftijd hadden opgelopen tijdens de 2e Leg. We konden ons dit al niet voorstellen en hebben terecht gevraagd het missen van 2 controles nader te onderzoeken. Dit betekent dat ons resultaat 5 strafminuten lager is uitgevallen na de 2e dag. Kortom we stonden niet op de 11e of 12e plaats maar op de 9e plaats na 4 rallydagen! Goed gevoel om toch in de top 10 gestaan te hebben ondanks het feit dat we door het uitvallen gisteren zwaar in het klassement zullen dalen. Voor een gelegenheidsteam niet slecht. Het IJssellandrijders Team waar wij als Team SuiteWheels onderdeel van waren heeft het daarnaast fantastisch gedaan. Frank Soiree maakt kans op een 3e plaats. Waar Ronald Hof precies zal staan in de top 5 is ook nog onduidelijk. Willem Maats in zijn grote Mercedes zal waarschijnlijk ook in de top 20 staan. Roland Versluis is altijd goed voor een prima resultaat. Kortom de Winter Trial 2012 was in alle opzichten geslaagd. Nieuwe (rally-) vrienden gemaakt tijdens een uniek evenement en weer verschrikkelijk veel geleerd naast het genieten van Mick's zijn stuurmanskunsten op de smalle gladde weggetjes tijdens de vele regularitys. Tijdens de rally hoor je menige deelnemer verzuchten dat het deze keer echt de laatste rally was. Vandaag bij de finish is het allemaal vergeten en worden de eerste plannen alweer gemaakt voor de volgende editie. De Winter Trial 2013. Of wij van Team SuiteWheels daarbij zullen zijn is nog onzeker. Wel is duidelijk dat het navigeren tijdens deze extreme en uitdagende rally geweldig is bevallen. Mick bedankt!  

We eindige per saldo als 34e met inderdaad ruim 7 uur straftijd. De sniet tijdig halen van de laatste controle op de 5e dag en het niet kunnen starten bij de regularitys vandaag. Frank Soiree haalt een verdiende 2e plaats met Nert Kersten terwijl Ronald Hof en Wim Meenink als 3e eindigen. Mmmmmm.....ik zat er nogeens ver af met mijn prognose...........

                                                                                                          

20120203_123954

                                                                                                      

foto 22

                                                                                              

Deze oude vent schijnt een beroemdheid te zijn in de rally-wereld en dit beeldje staat voor "Second in Class". Geen top-10 voor ons maar wel de één na beste in onze klasse op basis van beschikbare cc's.

                                                                                                              

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs