tweets

Rally Kalender 2012

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091
 • 2e Omloop van het Oosten
 • 12e Winter Trial
 • 3e ABZ Rally
 • GO Rally
 • Rally Autoclub Gorssel 
 • Gelderland Rit
 • IJsselland Rally
 • Tour Ecosse XV
 • Rally AC De Ellerijders
 • 6 uren van Breda
 • Oosterschelde Rit
 • Omloop van Bergh

Sponsors 

Team SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
koningskind - 700
IMG_4332 2
Afbeelding7
DSC_4083

Contactgegevens

Team SuiteWheels

A: David Meiboom

    Asselsestraat 316

    7312 DE Apeldoorn

 

M: +31(0)6 12 55 22 60

 

E: info@suitewheels.nl

Afbeelding2

Dag 3: van Bad Worishofen naar Irdning

images

En het is vandaag "Hallo" Oostenrijk. Duitsland laten we achter ons en we trekken zuidwaarts. Oostenrijk is altijd leuk. Vooral de test te Altenmarkt, de Ice Trophy. Inmiddels tweemaal gereden. Op een speciaal sneeuw-ijs circuit 2 rondes rijden op tijd. Een foutje en je boort je met de neus van de auto muurvast in de sneeuwwal. Dit kost minuten straftijd als het je overkomt. Benieuwd hoe goed Mick kan driften!

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs

                                                                                                                               

Vanochtend bleek dat we 1 plaats waren gezakt in het klassement, van de 13e naar de 14e plaats. Wel merkwaardig want we hadden juist het idee dat het zo goed ging. De hele dag hebben we inderdaad goed gereden. Circa 4 minuten straftijd. Maar tijdens de laatste regularity in het donker zouden we de eerste 2 controles gemist hebben. Dat levert gelijk 10 minuten straftijd extra op. Wel reden om de organisatie te vragen hier eens naar te kijken. Als je de hele dag foutloos rijdt maar aan het einde van de dag 2 van de 5 controles mist is er misschien iets anders aan de hand. Bedacht moet worden dat vrijwel alle controles door middel van gps-loggers plaatsvinden. Maar goed. Hoe ging het vandaag? Een extreem lange dag van 11 uur en weer ruim 450 kilometer gereden. Wel erg spannend. De regularitys waren uitdagend. Door besneeuwde bergen waar de nodige deelnemers in vast kwamen te zitten. Beijzelde bospaadjes waren deelnemers in greppels terechtkwamen. Gelukkig zijn er goedhartige Oostenrijkse boeren die je er voor € 50 wel uit willen trekken. Maar vooral lastige routes met veel tijdsdruk. Het wordt elke dag moeilijker en zwaarder. Fouten kosten meer strafminuten en de beschikbare tijd om van A naar B te komen strakker aangehaald. Vandaag reden we alle regularitys foutloos. Bij de 2e regularity gingen we echter aan 2 zijwegen voorbij zodat het snel keren werd op de smalle besneeuwde paden en de verloren tijd ingehaald moest worden. Eigenlijk super tevreden al blijk ik maar zeuren over die 2 zij-wegen. Mmmm....wat zou Freud daar over zeggen? Een TC bereikten we 6 minuten te laat. Geen enkel team is er in geslaagd om dit op tijd te realiseren. Allemaal onderdeel van de Trial. Welke beslissing neem je onder tijdsdruk. Ga je afsnijden via betere wegen om tijdsverlies te compenseren of rijd je toch de route om alle controles aan te doen. veel rekenwerk dus.

                                                                                                         

WO2_4875

Het rijden van een 6-daagse rally door de sneeuw is en blijft een geweldige ervaring en dat maakt de Winter Trial uniek in zijn soort.

Voor een vergroting van de prachtige foto van IVOenJOOST even dubbelklikken op de foto

                                                                                                  

sponsorbalk2_zwart

                                                                                                                  

Ach, een beetje rotzooien in de sneeuw hoor je nog wel eens. Of is het gepaste jalouzie? Bijgaand filmpje van Hans Heerema laat zien dat het toch gewoon oppassen geblazen is. De voorwielen steken toch echt over het randje en het is daar diep hoor!

                                                                                                                       

                                                                                                                        

Regularity 3.6 was voor menig team een brug te ver. Volop sneeuw dat snelheid houden erg lastig maken. De route lijkt makkelijk met een extra lus erin en niet iedereen viel dat op. Het venijn zat in Rettenschoss (plaatsje rechtsboven). Waar moet je nu precies rechtsaf? Hier reden veel teams verkeerd om voorlopig niet meer terug te komen. Wij reden toch maar iest door om een duidelijke tweesprong te vinden hier rechtsaf bleek goed te zijn. Heerlijk gevoel. De rest van de regularity was uitrijden en te genieten van de teams die ons bij RF 3.6 tegemoet kwamen rijden.

regularity3.6cometogether.pdfregularity3.6cometogether.pdf

                                                                                                                    

20120131_131238

                                                                                                                                          

B C HD sponsors_opgrijs

                                                                                                         

                                                                                                                      

De afsluiting was het ijs-circuit van Altenmarkt. Door ijsmuren omgeven ligt er een parcours op ijs en sneeuw van enkele kilometers. Elke seconde op het circuit levert een strafseconde op. In precies 10 minuten reden wij 2 rondjes en passeerden wij 3 teams die muurvast stonden. Het was bitterkoud en wij, gebeurd ons weer, mochten de test in het donker afleggen.

Tevreden? EIgenlijk wel. Straftijd opgelopen omdat we de regularitys niet op de gemiddelde snelheid konden afleggen. Dit weegt echter niet op tegen het strafverlies dat we konden oplopen als we de routes niet correct hadden afgelegd. Weet je zeker dat je goed rijdt, vraagt Mick me elke dag meermaals. Natuurlijk niet. Maar vooral op je gevoel afgaan, komt het meestal goed. Benieuwd naar de uitslag van morgen. Vandaag genoten van fantastische regularitys door prachtige sneeuw- en bosrijke gebieden waar je niet wilt stranden. En natuurlijk van de sneeuw (echt metershoog) en de kou (-10 jawel).

test3.1icetrophy.pdftest3.1icetrophy.pdf

                                                                                                       

                                                                                                  

                                                                                                      

DI1_2914bw tbv web

Voor de vergroting van deze prachtige foto van IVOenJOOST even dubbelklikken op de foto

                                                                                                                         

sponsorbalk2_zwart