tweets

Rally Kalender 2011

(e.e.a. onder voorbehoud)

100_5091

1e Omloop van het Oosten
 (klik voor het verslag)


Marialust Rally
 (klik voor het verslag)


2e ABZ Rally Experience
 (klik voor het verslag)


Dag van het Koningskind
 (klik voor het verslag)


GO Rally
 (klik voor het verslag)


Rally Hist. Automobielclub Gorssel
 (klik voor het verslag)


Brouwers Boulevard Sprint
 26 juni


•IJsselland Rally
 26 augustus


•The Patrol Academy
 2 september


•14e Tour Ecosse
 8 t/m 12 september


•Classic 500 Challenge
 16-17 september


•STAR Rally
 26 november

Follow davidmeiboom on Twitter

Rally's van toen.... (klik op de titel voor het verslag)


Sponsors SuiteWheels

Certus
Hunink
JOUW.nl_logo_DIAP
Brouwers
Justus
Optimex
CCC
LaFazant
Notarissen van Naam Parallel Pagina
IMG_4332 2
4950832042_a6b61be4c9_b
20080127_IMG_0986
49CA52F0916D11DAB3E6EC2991DD1829
A_B_8310
Afbeelding2
Follow davidmeiboom on Twitter
IMG_2850
20080128_IMG_1024
109_0964

Rijden voor het kampioenschap van de NRF

En daar stonden we dan. Op zondag 1 april in Elburg, in de rij om ons in te schrijven voor de tweede rally die meetelde voor het kampioenschap Nederlandse Rittensport Federatie. De eerste rally in januari (Omloop van het Oosten) was zo goed bevallen dat David en ik al snel hadden besloten vaker samen in de auto te kruipen. Nadat we ons startnummer 63 op de Fiat 124 Sport hadden bevestigd en de eerste kilometers in kaart hadden gebracht, gingen we op pad. De ochtend stond in het teken van pijlen en punten kortste route. En dat moest wel lukken toch. Geheel volgens traditie gingen we bij de eerste de beste rotonde even verkeerd, maar daarna zaten we er weer helemaal 'in'. Lekker! Via 't Harde, Wezep en Wapenveld zakten we af richting de IJssel. De organisatie had goed gebruik gemaakt van de prachtige weggetjes. De letters waren in overvloed aanwezig en dat geeft toch altijd het gevoel dat je heel goed bezig bent. En dat voelde die ochtend dus ook zo. We twijfelden zelfs aan de capaciteiten van de uitzetters...

.

phoca_thumb_l__9196251

                                                                          

sponsorbalk2_zwart

 

 

Met een super goed gevoel reden we ruim op tijd richting Wilp-Achterhoek. De lunchlocatie. Omdat we een 'paar' minuten over hadden konden we mooi alvast de middagroute intekenen.
De lunch was perfect. Totdat de eerste uitslagen werden opgehangen. Hadden we toch even 8 (!) controles gemist. Weg goede gevoel. Weg podiumplek:-) Gelukkig had elk nadeel ook nu weer z'n voordeel. De middag kon alleen maar beter gaan. En dus begonnen we met een goed humeur aan de middag. Op het programma stond pijlen en punten kortste route met (zonder) rode wegen. Via Teuge en Vaassen reden we weer richting het noorden.

IMG_1685

                                                                                       

B C HD sponsors_opgrijs

 

 

Het laatste stuk van de route was een ingetekende lijn met blokkades. Redelijk soepel vonden we onze weg. Vooral het stuk na Vierhouten (Zandenbosch) was erg mooi. Maar wel opletten natuurlijk. David was scherp en ook het laatste stukje wees hij ons goed de weg.
Onze tweede rally van de Nederlandse Rittensport Federatie van 2012 zat er op. En hoe het ging? Eigenlijk best wel weer goed. In het 'als dan' klassement hadden weer een keurige top tien plek behaald. Volgend jaar komen we dus graag terug om ook in het echte klassement een mooi resultaat neer te zetten.

IMG_1686

                                                                                           

CCB LF dNvN sponsors_opgrijs